Sellest tuli tõesti sama hea caesari salat kui on seda Vapiano oma. Teen kindlasti uuesti.
Kogus kahele.
Vaja läheb:
Rooma salatit 1 pott või pakk (kuna Rimis hetkel rooma oma polnud vaid oli cosbergi salat, mis on rooma ja jääsalati ristand, kasutasin seda)
Ca 150 g kirsstomateid
2 tk broilerifileed
Ca 15 g parmesani juustu
1 väike küüslauguküüs
Ciabatta leiba või saia tunde järgi, mulle meeldib leib rohkem
1-2 spl oliivõli
Kaste:
1 spl majoneesi, mina kasutasin Hellmansi oma
Pool tl Dijoni sinepit
1 tl sidrunimahla
Pool tl Worchesteri kastet
Ca 15 g parmesani juustu
1 väike küüslauguküüs
2-3 spl oliivõli
Soola
Pipart
Valmistamine:
1 Pruunista pannil broilerifilee tükid, maitsesta ka soola ja pipraga.
2 Pese ja kuivata salatilehed ning rebi sobivateks tükkideks ning aseta taldrikule.
3 Aseta taldrikule ka poolitatud kirsstomatid ja sobivateks suurusteks lõigatud kanafileetükid.
4 Krutoonide jaoks rebi ciabattast mõnusad tükid ja piserda oliivõli ning tükeldatud või purustatud küüslauguga üle.
5 Aseta krutoonid 200 kraadisesse ahju seniks kuni on kuldpruunid, seejärel lase veidi jahtuda ning aseta salatile.
6 Kastme jaoks haki küüslauk hästi pehmeks, seejärel lisa sinep, sidrunimahl ja worchesteri kaste ning vispelda ühtlaseks.
7 Nirista juurde kastmele oliivõli ning vispelda veel, seejärel paremsani juustu. Kalla kaste salatile ning sega õrnalt läbi.
8 Kõigepeal raputa parmesani juustu ja soovi korral ka musta pipart.
Head isu! :)
Algallikas: www.menuu.ee
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar