pühapäev, 11. jaanuar 2015

Cuacamole






Avokaadot leian enda toidulaual viimasel ajal üha tihedamine. Ebatervislike krõpsude juurde on see avokaadost  Mehhiko tipikaste maitsev tasakaalustaja.


Võiks jaguda umbes neljale inimesele kuigi heameelega sööksin selle koguse üksi ära :)


Vaja läheb:

2 küpset avokaadot
2 punast seemnetega tšillipipart. Minul seda tol hetkel ei olnud ja kasutasin tunde järgi ühte väga head Reti talu  maitseainesegu, mille koosluseks on meresool, tšilli ning võimalik, et midagi veel, mida ma veel ei tea :)
1 keskmine küüslauguküüs
1 šalottsibul
1 spl oliivõli
1 sidruni mahl
soola
peterselli kaunistamiseks


Valmistamine:

1 Poolitage avokaadod ning pange viljaliha kaussi.

2 Purustage viljaliha kahvliga.

3 Hakkige tšillipipar, küüslauk, šalottsibul peeneks ja lisage purustatud avokaado, õli ja sidrunimahla segusse. Lisage soola vastavalt maitsele.

4 Niristage segule peale veel veidi oliivõli ja raputage mõned petersellid.



Head isu! :)



Algallikas: 10...20...30 minuti kokaraamat




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar