laupäev, 26. detsember 2015
Salat aedubade, tomatite ja halloumi juustuga
Kuna see salat mulle väga maitses ja tegi ka kõhu korralikult täis, lisan selle ka oma blogisse.
Sellest kogusest jagub umbes 2-le inimesele.
Vaja läheb:
200 grammi kirsstomateid
2 spl oliivõli
2 hakitud küüslauguküünt
1 tüümiani oksa
400 g rohelisi aedube
200 g halloumi juustu
100 g kiviga Kalamata oliive
Sidrunimahla
Veidi soola
Musta pipart
Kaste:
1 spl sidrunimahla
3 spl oliivõli
Värskeid hakitud ürte
Valmistamine:
1 Kuumuta oliivõli pannil keskmisel kuumusel ja kuumuta selles kiirelt hakitud küüslauk. Lisa paar tüümianioksa ja poolitatud tomatid ning hauta mõned minutid, et tomatitest hakkaks veidi mahla eralduma. Maitsesta sooja, pipra ja sidrunimahlaga
2 Keeda ube soolaga maitsestatud vees ca 5 minutit ning seejärel kurna
3 Grilli viiludeks lõigatud halloumi’t mõlemalt poolt või küpseta pannil õli sees mõlemalt poolt kuldseks. Sega oad pannil olevate tomatitega. Vajadusel nirista peale veel täiendavalt oliiviõli
4 Tõsta oad ja tomatid taldrikule. Aseta peale grillitud halloumi ja oliivid ning maitsesta vajadusel veel sidrunimahla, soola ja pipraga. Serveeri kohe
Head isu! :)
Algallikas: toidutare.ee
Sildid:
Salatid
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar