reede, 6. november 2015

Peedipüreesupp juustuga



Inspireerituna Dejavu peedipüreesupist kitsejuustuga, mis maitses väga mõnusasti,  tahtsin seda ka ise järgi proovida. Vaatasin väheke netis ringi ja panin paarist retseptist oma versiooni kokku :)

See kogus on mõeldud ca 4-5 sööjale.

Vaja läheb:
500 g keedetud peeti
peotäis rukolat
2 küüslauguküünt
2 cm pikkune jupp ingverit
2 spl oliivõli
500 ml vett
1 juurvilja puljongikuubik (soovi korral)
soola ja pipart
kaunistamiseks juustu (feta, kitse, parma), vali ise :)
rukola lehti ja balsamiäädikat, soovi korral päevalilleseemneid

Valmistamine: 
1 Pane blenderisse keedetud peet, küüslauguküüned, kooritud ingver, rukola lehed, oliivõli
2 Keeda vesi ja lisa sinna puljongikuubik ning lisa blenderisse peetide juurde ja blenderda ühtlaseks massiks
3 Seejärel vala püree potti ja kuumuta õrnal tulel
4 Serveeri suppi meelepärase juustu, rukola, päevalilleseemnete ja balsamiäädikaga


Head isu! :)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar